Rom i baghaven

Bo i Cori og nyd også Roms vesignelser

Roms herligheder er kun 45. min væk. 7 km fra Cori ligger stationsbyen Cisterna, hvorfra toget på 30 min. ankommer til Roma Termini midt i Rom. Rom kan altså fint nåes på både halv- eller heldagsture.
Sidste tog går hjem kl. 23.06, men tjek tavlerne ved Termini for retur tid eller tjek Trenitalia – det er ærgerligt, at komme for sent eller vente længe på næste tog – den tid kunne man have brugt bedre! Stationen skal være Cisterna di Latina og nævnt i listen af byer, som toget holder ved! Der går busser fra Cori til Cisterna, men ikke sent om aftenen, og det er selvfølgelig nemmere at komme dertil, når man vil, hvis man har bil.
Der er mange ting man kan gøre i Rom. Se Pantheon, besøge Peterskirken, se Berninis springvand “Fontana dei Quatro Fiumi” – flodernes fontæne på Piazza Navona – der er uanede muligheder til sightseeing og gode restauranter er der mange af. Det kan anbefales at booke en rundvisning i Rom via Rom-guide.dk – med dansktalende guide.

Hvis man vil overnatte i Rom, har Italien Information en god aftale med hotel Smeraldo, som ligger i Via dei Chiavari 20 .